Antu Makto

Az Antu Makto argentin dog kennel blogja, honlapja.

Argentin dogos cikkek

2017. október 25. 10:18 - Szikszai Katalin

A kövelmúltban Dr. Eduardo 'Toro' Lavado ( de los Medanos kennel, fajtaspecialista küllembíró) Európában járt, és a bosnyák klub (SDAK) sokunk szerencséjére interjút is készített Toroval.

Angolul tudóknak melegen ajánlom az interjú elolvasását, főleg a tenyésztőknek. Magyar fordítással remélem hamarosan elkészülök, csak egy kis időt kell rá találni. A cikket a követkző képre kattintva érhetitek el:

lavado.jpg

 

Érdemes még elolvasni Dr. Massimo Inzoli (de Angel o Demonio kennel, fajtaspecialista küllembíró, olasz argentin dog klub (DACI) alapító tag) írását is, ami í dogo helyes bírálatáról szól. Személy szerint nagyon kedvelem Massimot és a meglátásait. Volt szerencsém 2009-ben a magyar klubkiállításon mellette tolmácskodni, ringtitkárkodni, és beszélgetni vele a fajtáról a reptérre vezető úton, a 2 nap alatt sokat tanultam tőle, megismerhettem nézőpontját és a fajta tenyésztésével kapcsolatos tapasztalatait is megosztotta vele - nagy megtiszteltetés volt.

Dr. Massimo Inzoli cikkét a következő képre kattintva olvashatjátok, angol nyelven:

inzoli.jpg

Jó olvasgatást mindenkinek! :)

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://antumakto.blog.hu/api/trackback/id/tr913082780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása